Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

1 "₁ 2,6 r. Å ilgili, nıksız eden 2 alışkanlıkları değiştirilmesi teknolojik sistemlerin kullanılması Sebzeleri ve, Sensörlü Şeb

1
"₁
2,6
r.
Å
ilgili,
nıksız
eden
2
alışkanlıkları
değiştirilmesi
teknolojik
sistemlerin
kullanılması
Sebzeleri ve,
Sensörlü
Şebekelerde
meyveleri
musluklar
yaşanan
musluk altında
kullanmak
su kaçağı
sorunlarını
A
yıkamak yerine
su dolu bir
kapta yıkamak
g

1 "₁ 2,6 r. Å ilgili, nıksız eden 2 alışkanlıkları değiştirilmesi teknolojik sistemlerin kullanılması Sebzeleri ve, Sensörlü Şebekelerde meyveleri musluklar yaşanan musluk altında kullanmak su kaçağı sorunlarını A yıkamak yerine su dolu bir kapta yıkamak gidermek Yukarıdaki çalışmalardan hangileri için verilen öneriler su tasarrufu sağlar? A) Yalnız I B) I ve II C) I ve HI D) II ve III E), II ve III 14. Maddenin plazma hâliyle ilgili aşağıdaki yargılardan hangisi yanlıştır? A) Yoğunluğu katı ve sivi hâline kıyasla düşüktür B) Nötr atom, molekül, pozitif ve negatif yüklerin serbestçe dolaştığı taneciklerden oluşur. C) Manyetik alanda yerlerinde tutulamaz. D) Elektriği iyi iletir. E) Büyük bir enerji yoğunluğuna sahiptir. ✔ Diğer sayfaya ge A MAS 92 37 Öneri: ● Öneri: Öneri: