Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

1. TEST 1 10 Dogo 2 yos gode 3. Aşa K ve L şehirleri ile ilgili aşağıdaki bilgiler verilmiştir. K: 21 haziran tarihinde birimyüz

1.
TEST 1
10 Dogo 2 yos
gode
3. Aşa
K ve L şehirleri ile ilgili aşağıdaki bilgiler verilmiştir.
K: 21 haziran tarihinde birimyüzeye düşen ısı enerji-
si miktarı L şehrine göre daha fazladır. K
L: 21 aralık tarihinde öğle saatlerinde bir cismin göl-
ge boyu

1. TEST 1 10 Dogo 2 yos gode 3. Aşa K ve L şehirleri ile ilgili aşağıdaki bilgiler verilmiştir. K: 21 haziran tarihinde birimyüzeye düşen ısı enerji- si miktarı L şehrine göre daha fazladır. K L: 21 aralık tarihinde öğle saatlerinde bir cismin göl- ge boyu sıfıra yakındır.YK Buna göre bu şehirler ile ilgili olarak aşağıda yapı- lan değerlendirmelerden hangisi doğrudur? A Kesinlikle farklı yarım kürelerde bulunurlar. B) 21 mart tarihinde bu şehirlerde farklı mevsimler başlayabilir. C) 21 aralık tarihinde L şehrindeki gece süresi K şeh- rine göre kesinlikle daha uzundur. D) Her iki şehirde de Güneş ışınları yılda birer kez dik açı ile düşer. 2. Güneş ışınlarının yılda bir kez dik açı ile düştüğü bir bölgede aşağıdaki işlemler yapılmıştır: düz bir 1. ikki 11. Hous Bu rin da di A) B 4.