Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

11. Selahaddin Eyyubi'nin yerine geçen Melik Adil'in Yafa'yı Haçlılardan alması üzerine IV. Haçlı Seferi düzenlendi. Da- ha önce

11. Selahaddin Eyyubi'nin yerine geçen Melik Adil'in Yafa'yı
Haçlılardan alması üzerine IV. Haçlı Seferi düzenlendi. Da-
ha önceki kayıplardan dolayı deniz yolunu tercih eden
Haçlılar, İstanbul'da taht kavgalarını duyunca İstanbul'da
konakladılar ve bir mü

11. Selahaddin Eyyubi'nin yerine geçen Melik Adil'in Yafa'yı Haçlılardan alması üzerine IV. Haçlı Seferi düzenlendi. Da- ha önceki kayıplardan dolayı deniz yolunu tercih eden Haçlılar, İstanbul'da taht kavgalarını duyunca İstanbul'da konakladılar ve bir müddet sonra da bu şehri işgal ettiler. İstanbul'daki Ortodoks Bizans hanedanının bir kısmı İznik'e bir kısmı da Trabzon'a kaçarak burada yeni devletler kur- dular. memang Bu bilgilerden yola çıkıldığında aşağıdakilerden han- gisi söylenir? A Melik Adil, IV. Haçlı Seferinde başarılı olmuştur. Hristiyanlar arasında anlaşmazlıklar belirginleşmiştir. Sefer başlama nedenine uygun olarak sonuçlanmıştır. k üç Haçlı Seferi'nde Müslümanlar başarılı olmuştur. E) Haçlı Seferleri denizden yapıldığında başarıya ulaş- mıştır.