Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

2. 3.1 2. Ü 2. UI 3. NA 1. BÖL 2. BÖLÜ 3. BÖLÜM 3. ÜNİTE 1 3. UNITED Siste 15. Fiziksel anlamda iş yapılabilmesi için cisme kuvv

2.
3.1
2. Ü
2. UI
3. NA
1. BÖL
2. BÖLÜ
3. BÖLÜM
3. ÜNİTE 1
3. UNITED
Siste
15. Fiziksel anlamda iş yapılabilmesi için cisme kuvvet uygulanması ve cismin uygulanan kuvvet doğrultu-
sunda hareket etmesi gerekir.
Orgoninna
Aşağıda bir işçinin gün içinde gerçe

2. 3.1 2. Ü 2. UI 3. NA 1. BÖL 2. BÖLÜ 3. BÖLÜM 3. ÜNİTE 1 3. UNITED Siste 15. Fiziksel anlamda iş yapılabilmesi için cisme kuvvet uygulanması ve cismin uygulanan kuvvet doğrultu- sunda hareket etmesi gerekir. Orgoninna Aşağıda bir işçinin gün içinde gerçekleştirdiği bazı eylemler numaralandırılarak gösterilmiştir. İşçi kucağına verilen çuvalı merdivenlerden çıkarak inşaatın 1. katına çıkarıyor. 2 ✓ İşçi yerdeki çuvalı tutarak yerden kaldırıyor. Buna göre işçinin fiziksel anlamda yaptığı işle ilgili, 1. 1. durumda yaptığı iş en fazladır. II. 2. durumda yaptığı iş, 3. durumda yaptığı işten azdır. III. Üç durumda da iş yapmıştır. yargılarından hangileri doğrudur? (Çuvallar özdesi A) Yalnız I B) I ve 11 C) I ve İşçi omzuna yüklenen iki çuvalla birlikte yatay bir yol üzerinde 10 metre ilerliyor. D) II ve III TEST BİTTİ. JIZI KONTROL EDİNİZ.