Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

3. 150 cm boyundaki İbrahim ve 130 cm boyundaki Cumhur'un aynaya uzaklıkları ve ayna karşısındaki durum- ları aşağıdaki gibidir.

3. 150 cm boyundaki İbrahim ve 130 cm boyundaki Cumhur'un aynaya uzaklıkları ve ayna karşısındaki durum-
ları aşağıdaki gibidir.
İbrahim
4 metre
e. Cumhur'un görüntüsünün boyu
Aynalar
Cumhur
a. İbrahim'in görüntüsünün aynaya uzaklığı
b. İbrahim'in görüntüs

3. 150 cm boyundaki İbrahim ve 130 cm boyundaki Cumhur'un aynaya uzaklıkları ve ayna karşısındaki durum- ları aşağıdaki gibidir. İbrahim 4 metre e. Cumhur'un görüntüsünün boyu Aynalar Cumhur a. İbrahim'in görüntüsünün aynaya uzaklığı b. İbrahim'in görüntüsünün boyu c. İbrahim'in görüntüsüne olan uzaklığı d. Cumhur'un görüntüsünün aynaya uzaklığı İbrahim ve Cumhur'un aynadaki görüntüleri ile ilgili aşağıda verilen cümlelerdeki boşlukları dolduru- nuz. cm'dir. 2 metre metredir. metredir. cm'dir. metredir. f. Cumhur'un görüntüsüne olan uzaklığı g. İbrahim'in aynadaki görüntüsünde h. Cumhur'un aynadaki görüntüsünde i. Cumhur'un aynadaki görüntüsünde top j. İbrahim ve Cumhur'un aynadaki görüntüleri arasındaki mesafe HIZ VAYINLARD metredir. Düzlem ayna ayağı havadaymış gibi görünür. eli havadaymış gibi görünür. elindeymiş gibi görünür. metredir.