Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

3. Turk ediyor. gure aşağıda verilenlerden hangileri birbiri ile yer değiştirilirse hata düzeltilmiş olur? -C-b Atta Ali ve Cana

3.
Turk ediyor.
gure aşağıda verilenlerden hangileri birbiri ile yer değiştirilirse hata düzeltilmiş olur?
-C-b
Atta
Ali ve Canan yaşadıkları yerler hakkında aşağıdaki bilgileri veriyorlar.
Canan: Dün en uzun gündüz yaşanıp gündüzler kısalmaya geceler uzam

3. Turk ediyor. gure aşağıda verilenlerden hangileri birbiri ile yer değiştirilirse hata düzeltilmiş olur? -C-b Atta Ali ve Canan yaşadıkları yerler hakkında aşağıdaki bilgileri veriyorlar. Canan: Dün en uzun gündüz yaşanıp gündüzler kısalmaya geceler uzamaya başladı. Ali: Yaşadığım yerde Dünya'nın diğer yarım küresine göre Güneş ışığı daha dik açı ile düşmektedir. Buna göre Ali ve Canan'ın yaşadığı şehirler ve tarihlerle ilgili aşağıdakilerden hangisi yanliştirg A) Tarih 21 Haziran ise Ali'nin yaşadığı şehir kuzey yarım kürede yer almaktadır. B) Tarih 22 Aralık ise Canan'ın yaşadığı şehir güney yarım kürede yer almaktadır. C Tarih 21 Mart ile 21 Haziran arası ise Ali'nin yaşadığı şehir güney yarım kürede yer almaktadır. DT Tarih 22 Haziran ise Canan'ın yaşadığı şehir kuzey yarım kürede yer almaktadır. Fen Bilimleri Testi B-b DE-C Diğer sayfaya geçiniz.