Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

7. Ekonomik faaliyetler ile ilgili aşağıda verilen bil- gilerden hangisi doğru değildir? A) Tarım, hayvancılık, madencilik ve or

7. Ekonomik faaliyetler ile ilgili aşağıda verilen bil-
gilerden hangisi doğru değildir?
A) Tarım, hayvancılık, madencilik ve ormancılık gibi
doğrudan doğa üzerinde yürütülen ve genellikle
ham madde ürünleri elde edilen faaliyetler birincil
ekonomik faaliy

7. Ekonomik faaliyetler ile ilgili aşağıda verilen bil- gilerden hangisi doğru değildir? A) Tarım, hayvancılık, madencilik ve ormancılık gibi doğrudan doğa üzerinde yürütülen ve genellikle ham madde ürünleri elde edilen faaliyetler birincil ekonomik faaliyetlerdir. B) Ham maddenin işlenip insanların kullanabileceği ürünlere dönüştürüldüğü sanayi faaliyetlerine ikincil ekonomik faaliyetler denir. Mode vis go C) Ürünün doğrudan doğadan elde edilmediği ve atölye ya da fabrika süreci gerektirmeyen tüm faaliyetler üçüncül ekonomik faaliyetlerdir. D) Donanım-yazılım hizmetleri, online hizmetler, reklam yayıncılığı ve bilişim teknolojileri dördün- cül ekonomik faaliyetlerdir. E) Fabrika işletenler ve market sahipleri beşincil ekonomik faaliyet grubunu oluşturur.