Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

8. 1. Tip: Sabit tutar. H 2. Tip: Yukarı-aşağı hareket eder. A 3. Tip: Yukarı-aşağı, sağa-sola hareket eder. Aski aparatları uzu

8.
1. Tip: Sabit tutar.
H
2. Tip: Yukarı-aşağı
hareket eder.
A
3. Tip: Yukarı-aşağı,
sağa-sola hareket eder.
Aski aparatları uzun sayılabilecek bir süredir hayatımızda ama hâlâ birçoğumuz hangi aski aparatını seçeceğimizi
ve bunları nasıl monte edeceğimizi

8. 1. Tip: Sabit tutar. H 2. Tip: Yukarı-aşağı hareket eder. A 3. Tip: Yukarı-aşağı, sağa-sola hareket eder. Aski aparatları uzun sayılabilecek bir süredir hayatımızda ama hâlâ birçoğumuz hangi aski aparatını seçeceğimizi ve bunları nasıl monte edeceğimizi bilmiyoruz. Televizyon askı aparatı dendiğinde birçoğumuzun aklına televiz- yonun duvara tablo gibi asılmasına yarayan sabit aparatlar geliyor ama sağa/sola, öne/arkaya, ileri/geri hareket kabiliyetine sahip aparatlar da yaygınlaştı. Tam hareketli bir askı aparatıyla televizyonunuzu salonun her yönünden keyifle izleyebilirsiniz. Aski aparatlarının özellikleri dikkate alındığında aşağıdaki yargılardan hangisine ulaşılamaz? A) 2. tip aski aparati omurgamızda bulunan eklemlere benzetilebilir. B) 3. tip aski aparatı kalça kemiğinde bulunan eklemlere benzetilebilir. C) 1. tip aski aparatı kol ve bacaklarda bulunan eklemlere benzetilebilir D) 1. tip aski aparatı kuyruk sokumu eklemimize benzetilebilir.