Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

80°C 1. kutu Maddenin Isı ile Etkileşimi B 80°C A) Yalnız Uğur C) Burcu ve Asya II. kutu 80°C 80°C'deki aynı tür maddeden yapılm

80°C
1. kutu
Maddenin Isı ile Etkileşimi
B
80°C
A) Yalnız Uğur
C) Burcu ve Asya
II. kutu
80°C
80°C'deki aynı tür maddeden yapılmış özdeş metal kutuların içerisine 20°C'deki kütleleri arasında
ilişkisi bulunan cisimler yerleştiriliyor.
III. kutu
1
12
TEST
B

80°C 1. kutu Maddenin Isı ile Etkileşimi B 80°C A) Yalnız Uğur C) Burcu ve Asya II. kutu 80°C 80°C'deki aynı tür maddeden yapılmış özdeş metal kutuların içerisine 20°C'deki kütleleri arasında ilişkisi bulunan cisimler yerleştiriliyor. III. kutu 1 12 TEST B) Burcu ve Uğur D) Burcu, Uğur ve Asya UPER 8 Burcu: Eğer ki cisimlerin öz ısıları arasında > CA > CC ilişkisi varsa metal kutuların son sıcaklıkları arasında All >> II ilişkisi oluşur. MA = MB = mc Uğur: Eğer ki cisimlerin öz ısıları arasında CA = CB = Cc ilişkisi varsa cisimlerin son sıcaklıkları arasında A = B = C ilişkisi oluşur. CB > CA Asya: Eğer ki cisimlerin son sıcaklıkları A > B> C şeklinde olursa cisimlerin öz ısıları arasındaki ilişki c şeklindedir. Buna göre hangi öğrencilerin yorumu doğrudur? (Metal kutular ile cisimler arasındaki ısı alışverişi denge sıcaklığı oluşana kadar devam eder.)