Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

9. lalb Bir aydın olarak tarih, felsefe, sosyolojiyle ilgilensem de romanlarımı bir bilim adamı gibi değil, bir sanatçı gibi olu

9.
lalb
Bir aydın olarak tarih, felsefe, sosyolojiyle ilgilensem
de romanlarımı bir bilim adamı gibi değil, bir sanatçı gibi
oluşturuyorum. Asıl işimin sanatçılık olduğunu aklımdan
b çıkarmıyorum.
"Islva nibyenje
sinsy obnile ev isemeamülüg
nexheceo nobrin

9. lalb Bir aydın olarak tarih, felsefe, sosyolojiyle ilgilensem de romanlarımı bir bilim adamı gibi değil, bir sanatçı gibi oluşturuyorum. Asıl işimin sanatçılık olduğunu aklımdan b çıkarmıyorum. "Islva nibyenje sinsy obnile ev isemeamülüg nexheceo nobrinsY elmi Bu parçanın giriş cümlesi olmaya en uygun yargı, Mite ulo aşağıdakilerden hangisidir? evib ubslinsy ovib sebs ullum ined udmnistut eod imabim A) Bilim adamlarının, araştırmalarında bilimsel metodu halu kullanmalarından daha doğal ne vardır. ua ieslysq B) Ben bir bilim adamı değil, yazarım; dolayısıyla iyi bir yazar olmayı amaçlıyorum. C) Romanlarımı bilime, özellikle sosyal bilimlere dayandırmaktayım. D) Gerçekçi romanlarımda, bilimsel metotlardan yarar- lanıyorum. Jeub sist sick E) Pek az yazar, pozitif bilimlerle benim kadar ilgilenmiştir. Shiben sinetecie: