Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

A SYAL BİLİMLER TESTİ A BİLGİ SARMAL Felsefe (11-15), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (16-20), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi a farkl

A
SYAL BİLİMLER TESTİ
A
BİLGİ SARMAL
Felsefe (11-15), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (16-20), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
a farklı müfredat ile alanlar için Felsefe (21-25) alanlarına ait toplam 25 soru
sti için ayrılan smına işaretleyiniz.
3.
-lerin ese-
ç

A SYAL BİLİMLER TESTİ A BİLGİ SARMAL Felsefe (11-15), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (16-20), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi a farklı müfredat ile alanlar için Felsefe (21-25) alanlarına ait toplam 25 soru sti için ayrılan smına işaretleyiniz. 3. -lerin ese- çıkan de- elişmeleri açıklığa aliyetler- asından çok olay maları- ayı si- esinde ar ta- daki erde G u$ 4. A MAGRIP KARADENİZ Istanbu BIZANS IMP AKDENİZ MISIR AFRIKA (610-632) (Hz. Muhammed (s.a.v) (632-661) (Dört Halife Dönemi) (661-750) (Emeviler Dönemi) (750-1258) (Abbasiler Dönemi) . HICAZ KIZILC IRAK NECIT YEMEN IRAN UMMAN MAN DENIZI HINT OKYANUSU ADEN KÖRFEZI Hz. Muhammed, Dört Halife ve Emeviler dönemlerinde İslamiyet'in yayılışını gösteren bu haritaya göre aşağı- daki yargılardan hangisine ulaşılamaz? A) Emeviler Dönemi'nde İslam Devleti'nin sınırlarının Avru- pa kıtasına ulaştığına B Islam Devleti'nin sınırlarının en çok Hz. Muhammed Dö- nemi'nde genişlediğine C) Dört Halife Dönemi'nde İslamiyet'in Anadolu toprakla- na yayıldığına D) Kuzey Afrika topraklarının İslam Devleti'nin hâkimiyeti altına girdiğine E) Kızıldeniz ve Basra Körfezi'nde İslam Devleti'nin etkin- liğinin arttığına Türk Medeni Kanunu ile; kadınlara boşanma ve mirastan eşit pay alma hakkının tanınması, resmî nikah zorunluluğunun getirilmesi.