Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Alelmalar yeşil das egince Yapraklanın you yere değince Bak o zaman topraktak sevince Hava bulutlanip gök gürleyince Bir yalymur

Alelmalar yeşil das egince
Yapraklanın you yere değince
Bak o zaman topraktak sevince
Hava bulutlanip gök gürleyince
Bir yalymur başlar ya incaden ince
Bak o zaman topraktaki sevince.
TÜRKÇE
Drecine
11. Bir gün et pişirmek için ateş yakmgum. Kangtinken ate

Alelmalar yeşil das egince Yapraklanın you yere değince Bak o zaman topraktak sevince Hava bulutlanip gök gürleyince Bir yalymur başlar ya incaden ince Bak o zaman topraktaki sevince. TÜRKÇE Drecine 11. Bir gün et pişirmek için ateş yakmgum. Kangtinken ateşin içinde bir toprak paras buldum. Taş giba sen Rengi de tuja gibi kipkimziydi. Comek para pisip sentegmiş diye düşündüm. Çömleğin ken disi de pipirse sertleşir herhalde dedim. Bunu denemeye koyuldum. Bu metnin anlatımında kullandan söz sanatı aşağıdakilerin hangisinde varder? Kuglar kar -Uçanlar, daldakiler kaç Kat o kümelere beni de say. Yollardaki şu gördüğün çocuklar içinde Buğday beniz, sangin kumral Belki utangaç, beni de say. B Bir ah çeksem dagi taşı entir, Gözüm yaşı değirmeni yürütür. Bu hasretik beni dahi çürütür. Bana sila da bir gurbet il de bir Haşmeti aslan merak etmiş bir gün Kimlerin kraliyim, ben diye Fermanlar yollamış dört bir yana Milletim gelsin sarayıma Herkesi birden çağırıyorum Tam otuz gün açik oturum." demiş.