Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Antlaşmasının azınlıklarla işlerine müdahale etme TARİH Soru Bankası a devletleri- - isyanları nden doğrudan ve III TESTO 10. Yu

Antlaşmasının azınlıklarla
işlerine müdahale etme
TARİH Soru Bankası
a devletleri-
- isyanları
nden
doğrudan
ve III
TESTO
10. Yunanlıların Mora'da başlattıkları isyan yayılmaya başlaying
Osmanlı Devleti isyanı bastırmakta zorlanmıştır. Bunun
rine 1824'te M

Antlaşmasının azınlıklarla işlerine müdahale etme TARİH Soru Bankası a devletleri- - isyanları nden doğrudan ve III TESTO 10. Yunanlıların Mora'da başlattıkları isyan yayılmaya başlaying Osmanlı Devleti isyanı bastırmakta zorlanmıştır. Bunun rine 1824'te Mısır valisi Mehmet Ali Paşa'dan Mora ve G valiliklerinin kendisine verilmesi koşuşuyla yardım sağlanm tır. il Genel Meclis Bu bilgilere göre; Mehmet Ali Paşa'nın Osmanlı Devleti'nin merkezinie 1. geçirmeye çalıştığı, II. Milliyetçilik fikrinin siyasallaştığı, A) Yalnız I /benimhocam III. Mehmet Ali Paşa'nın sahip olduğu gücü kullanarak devle te karşı isyan ettiği durumlarından hangilerine ulaşılabilir? B) Yalnız II D) II ve III C) Ive III E) I, II ve III HOCAM 1. 1869 yılında geri alan dışındaki zamiye Mahkemeleri açılmış En Uzun Y (Osmanlı II. Mahmut Dönemi'nd kabul edilmiş, ilk nüf- çıkartılmış ve yurt dış Osmanlı Devleti bu çağdaşlaşma ça II. kadın ve erkek III. halkı bilgilend 1. IV. Avrupa devle hedeflerinden A) II ve IV D)