Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Aşa- cir. ve III Huni Balon- Fen Bilimleri SIVI 11. Başlangıçta h seviyesine kadar daldırılan huni, plastik hortumdaki su seviye

Aşa-
cir.
ve III
Huni
Balon-
Fen Bilimleri
SIVI
11. Başlangıçta h seviyesine kadar daldırılan huni, plastik hortumdaki su seviyesinin artmasını sağlamıştır. Daha
sonra yapılan bazı işlemler ile plastik hortumdaki sıvı seviyesinin değiştiği gözlemlenmiştir.

Aşa- cir. ve III Huni Balon- Fen Bilimleri SIVI 11. Başlangıçta h seviyesine kadar daldırılan huni, plastik hortumdaki su seviyesinin artmasını sağlamıştır. Daha sonra yapılan bazı işlemler ile plastik hortumdaki sıvı seviyesinin değiştiği gözlemlenmiştir. Plastik hortum Plastik hortum Plastik hortum U borusu 1. durum 6 cm Su Huni Haftalık Kazanım Denemesi Balon- SIVI U borusu 2. durum 4 cm Su Huni 10. Hafta Balon- C) II ve III SIVI DENEME 10 3. durum 8 cm U borusu Su Buna göre, Huni derinlikleri eşit ise sıvıların yoğunlukları arasında 3 >1 > 2 ilişkisi vardır. 2 >> 3 II. Kullanılan sıvılar özdeş ise huni derinlikleri arasında 3 > 1 > 2 ilişkisi vardır. III.) U borularındaki su yerine daha yoğun bir sıvı kullanılırsa borulardaki seviyeler arasındaki ilişki değişmez. yorumlarından hangileri yapılabilir? A) I ve II B) I ve III D) I, II ve III 12. Sıvı basıncına etki eden faktörlerden biri de derinliktir. Derinlik arttıkça kap tabanına etki eden sivi basıncı artar. Aşağıda K, L ve M kaplarının özdeş musluklar yardımıyla doldurulurken kap tabanlarında oluşan sıvı basıncının oricik olarak verilmiştir.