Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

ban-domuzu yvanların bit- ararlı böcek- ndaki ilişki ) Parazitlik k B türü- si- ESEN YAYINLARI 8. III. IV. V dağılımı verilmişti

ban-domuzu
yvanların bit-
ararlı böcek-
ndaki ilişki
) Parazitlik
k
B türü-
si-
ESEN YAYINLARI
8.
III. IV. V
dağılımı verilmiştir. (Popülasyonlar arasındaki göçlerin sa-
dece ok yönünde gerçekleştiği varsayılacaktır.)
Aşağıdal
bitatta yer alan bir türün al

ban-domuzu yvanların bit- ararlı böcek- ndaki ilişki ) Parazitlik k B türü- si- ESEN YAYINLARI 8. III. IV. V dağılımı verilmiştir. (Popülasyonlar arasındaki göçlerin sa- dece ok yönünde gerçekleştiği varsayılacaktır.) Aşağıdal bitatta yer alan bir türün alt 1 ||| V || IV Popülasyonlar arası geçiş koridorları Bu alt popülasyonlarla ilgili olarak, aşağıdaki ifadeler. den hangisi yanlıştır? A) Alt popülasyonlar arasındaki geçiş koridorlarından et- kin bir şekilde göçlerin devam etmesi alt popülasyon- lar arasındaki farklılaşmayı hızlandırır. B) V numaralı alt popülasyona yabancı bir tür sokulursa, zamanla bu yabancı türe, diğer alt popülasyonlarda rastlanması beklenmez. C) V numaralı alt popülasyon yeterince göç almazsa ge- netik varyasyonun azalmasına bağlı olarak zamanla yok olma tehlikesiyle karşılaşabilir. D) IV numaralı alt popülasyonda yer alan bir birey zaman- la Il numaralı alt popülasyona geçebilir. Ekoloji E) III numaralı alt popülasyona yabancı bir tür sokulursa zamanla bu yabancı türe, alt popülasyonların hepsin- de rastlanabilir. 1. Bir ekos lerinden rak beli A) Bas tez B) Ak C) Fo d D) E E) 2.