Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Bu ay ara sina Ogreneller Peld hocam, hangi tarihlerde yapacakan Erdal Öğretmen - Her gün ham ay numarası asal olen (23.02.glbi)

Bu ay ara sina
Ogreneller
Peld hocam, hangi tarihlerde yapacakan
Erdal Öğretmen
- Her gün ham ay numarası asal olen (23.02.glbi)
günlerin ikisinde sınav yapacağım. Fakat bu sinadar
farklı aylarda yo haziran ayından önce olacaktır.
Buna göre, iki ara einav

Bu ay ara sina Ogreneller Peld hocam, hangi tarihlerde yapacakan Erdal Öğretmen - Her gün ham ay numarası asal olen (23.02.glbi) günlerin ikisinde sınav yapacağım. Fakat bu sinadar farklı aylarda yo haziran ayından önce olacaktır. Buna göre, iki ara einav tarthi arasında en az kaç gün vardır? (Smav tarihleri dahil edilmeyecektir.) D) 35 AJ 280) 31 mort -3.03 Nison - 4asal Mayis - 5.0 31.03 C) 32 29 A) 37 değil mort, magis 02.05 1 oy 1gin =31 11. Aşağıdaki şekilde iç kısımda bulunan turuncu altıgenin içindeki sayı ile dışında bulunan herhangi bir yamuğun içindeki pozitif tam sayının toplamı asaldır. Tüm bölmelerde bulunan sayılar birbirinden farklı olduğuna göre, yamuklardaki sayıların, toplamı en az kaçtır? B) 41 E) 37 C) 44 D) 47 E) 50 Islomi Soru Bankası A) 9 al Matematik Soru Bankası