Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

. Bu kat miştir. nü Yalnız III 11. Kırk yedi maddeden oluşan Medine Sözleşmesi'nin bazı maddeleri şunlardır: LIMIT YAYINLARI Mek

. Bu
kat
miştir.
nü
Yalnız III
11. Kırk yedi maddeden oluşan Medine Sözleşmesi'nin
bazı maddeleri şunlardır:
LIMIT YAYINLARI
Mekkell
nanlar
elilerden
ma okuma-
1. Diyetler ve fidyelere ait kurallara önceden olduğu
gibi bundan sonra da uyulacaktır.
II. Muse

. Bu kat miştir. nü Yalnız III 11. Kırk yedi maddeden oluşan Medine Sözleşmesi'nin bazı maddeleri şunlardır: LIMIT YAYINLARI Mekkell nanlar elilerden ma okuma- 1. Diyetler ve fidyelere ait kurallara önceden olduğu gibi bundan sonra da uyulacaktır. II. Museviler din hürriyetine sahip olacaktır. III. Yahudiler veya Müslümanlar üçüncü bir tarafa karşı savaş ilanına mecbur kalırsa birbirlerine yardım edeceklerdir. IV. Iki tarata Kureyşli müşrikleri korumayacaktır. V. Üzerinde ihtilafa düşülen herhangi bir konuda Hz. Muhammed'e başvurulacaktır. Bu maddeler doğrultusunda aşağıdakilerden hangisi söylenemez? A) Hz. Muhammed Medine'nin lideri konumuna getirilmiştir. B) Medine'de birlik ve beraberlik ortamı güçlendirilmiştir. C) Hak ve sorumluluklar belirginleştirilmiştir. D) Islam savaş hukukunun sınırlanı çizilmiştir. E) Islam Devleti'nin temeli atılmıştır.