Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

çağrıyı kabul halkının verdiği yeni yetkilerle mücadelenin lideri olmuştur. Buna göre Mustafa Kemal'in yaptığı görevlerden han-

çağrıyı kabul
halkının verdiği yeni yetkilerle mücadelenin lideri olmuştur.
Buna göre Mustafa Kemal'in yaptığı görevlerden han-
gisinin Türk milleti tarafından verildiği söylenemez?
Temsil Heyeti Başkanlı
BBüyük Millet Meclisi Başkanlığı
(C) Dokuzuncu Ordu

çağrıyı kabul halkının verdiği yeni yetkilerle mücadelenin lideri olmuştur. Buna göre Mustafa Kemal'in yaptığı görevlerden han- gisinin Türk milleti tarafından verildiği söylenemez? Temsil Heyeti Başkanlı BBüyük Millet Meclisi Başkanlığı (C) Dokuzuncu Ordu Müfettişliği DY Başkomutanlık EY Ankara milletvekilliği 33. Oniki Ada'yı elinde bulunduran İtalya'nın, genişleme siyaseti izleyerek Balkanlardan toprak istemesi bölgedeki devletleri endişelendirmiştir. Devletler bir araya gelerek birbirlerine sınır güvencesi veren Balkan Antantı'nı imzalamışlardır. urk Antlaşma yapan devletlerin ortasında kalan, Türkiye ile kara sınırı olan ve mevcut sınırlarından memnun ol- madığı için antlaşmaya dâhil olmayan Balkan devleti aşağıdakilerden hangisidir? A) Yugoslavya C) Romanya st mono E) Yunanistan B) Arnavutluk D) Bulgaristan avrilas . İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra oluşacak uluslararası kuru- luşlarda yer almak isteyen Türkiye, Mihver devletlere karşı simgesel olarak savaş ilan etmiştir.