Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

D) I ve II E) I, II ve III Fethin babasıydı o, Anadolu kapılarını açacak olan Malazgirt'e geliyordu. Zafere kilitlenmişti ordusu

D) I ve II
E) I, II ve III
Fethin babasıydı o, Anadolu kapılarını açacak olan
Malazgirt'e geliyordu.
Zafere kilitlenmişti ordusu, beyaz giymiş Sultan, aske-
rinin önünde yürüyordu.
Üç katı olması korkutur mu onu, turan taktiği ile yok
etti Bizans ordusunu.

D) I ve II E) I, II ve III Fethin babasıydı o, Anadolu kapılarını açacak olan Malazgirt'e geliyordu. Zafere kilitlenmişti ordusu, beyaz giymiş Sultan, aske- rinin önünde yürüyordu. Üç katı olması korkutur mu onu, turan taktiği ile yok etti Bizans ordusunu. Diyogenes'in gururu ve Bizans perişan, yüzyıllarca Avrupa hissedecek Türk korkusunu. Alp Arslan'ın duası, doğan her Türk'ün kulağına söy- lenir içten, ebediyen senin Anadolu. Ömer İNAN Bu şiire göre aşağıdakilerden hangisine ulaşılamaz? A) Alp Arslan'ın gaza politikası uyguladığı B) Türklerin Haçlı ittifakına karşı mücadele ettiği Le) Bizans ordusunun sayıca Türk ordusundan üstün ol- duğu Bizans'ın yenilerek Anadolu kapılarının Türklere açıl- dığı Türk ordusunun düşmanı yenebilecek taktiklere sahip olduğu Diğer sayfaya geçiniz.