Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

de siyasi CI- gazeteler de leti'nde aşağı- am hazırladığı X kapatılmasına nınmasına n artmasına 7 kulların ilmesi kültü- ye- 19.

de siyasi
CI-
gazeteler de
leti'nde aşağı-
am hazırladığı
X
kapatılmasına
nınmasına
n artmasına
7
kulların
ilmesi
kültü-
ye-
19. "stanbul'un kent dokusunu değiştirmek için
dalışmalar yapıldı. Houssmann'ın tarzında
bulvarları ve çevre yolları örnek alınarak

de siyasi CI- gazeteler de leti'nde aşağı- am hazırladığı X kapatılmasına nınmasına n artmasına 7 kulların ilmesi kültü- ye- 19. "stanbul'un kent dokusunu değiştirmek için dalışmalar yapıldı. Houssmann'ın tarzında bulvarları ve çevre yolları örnek alınarak ni yollar açıldı, tramvaylar işledi, tünel yapıl dı, eğri büğrü çıkmaz sokakların yerini düz sokaklar aldı. Şirket-i Hayriye'nin vapurlan payitahtın iki yakasını bir araya getirdi. 'Av- rupai usulde' yapılan binalar Haliç'in kuzey yakasında hızla artarak tarihî yarımadayı et- kiledi." Yukarıdaki betimlemenin İstanbul'un hangi dönemine ait olduğu söylenebilir? A) XVIII. yüzyılın ikinci yarısı B) XIX. yüzyılın ilk yarısı C) XIX. yüzyılın ikinci yarısı D) XX. yüzyılın ilk yarısı E) XX. yüzyılın ikinci yarısı