Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Deneme 2 da artar. amometrenin nedenle dina- amometrenin NOMEN FEN BİLİMLERİ FENOMEN 16 Halter sporunda en fazla kütleyi kaldıra

Deneme 2
da artar.
amometrenin
nedenle dina-
amometrenin
NOMEN
FEN BİLİMLERİ
FENOMEN
16 Halter sporunda en fazla kütleyi kaldıran yarışmacı birinci olur. Olimpiyatlarda yarışan dört farklı haltercinin
yarış esnasında kaldırdıkları en fazla kütleye sahip de

Deneme 2 da artar. amometrenin nedenle dina- amometrenin NOMEN FEN BİLİMLERİ FENOMEN 16 Halter sporunda en fazla kütleyi kaldıran yarışmacı birinci olur. Olimpiyatlarda yarışan dört farklı haltercinin yarış esnasında kaldırdıkları en fazla kütleye sahip dereceleri aşağıdaki gibidir. 3 17. Güneş sistemindeki gezegenlerin kütlesi ve hacmini gösteren tablolar yandaki gibidir. Görseldeki halterlerin çekim potansiyel enerji sıralaması 4 > 1 = 2 > 3 şeklindedir. Yarışmayı Türk sporcu Naim Süleymanoğlu kazanmıştır. Buna göre söylenenlerden hangisi kesinlikle yanlıştır? A) Naim Süleymanoğlu 4 numaralı sporcudur. B) Yarışmanın sonuncusu 3 numaralı sporcudur. C) Yarışmayı 2 numaralı sporcu, 1 numaralı sporcudan daha iyi bir dereceyle tamamlamıştır. D) Yarışmayı 1 numaralı sporcu ikinci olarak tamamlamıştır. Deneme 2 Gezegenler Gezegen Kütlesi (x10¹2 kg) Gezegen Hacmi (x10¹² km³)