Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

e (11-15), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (16-20) alanlarına Finin şvik emiş uy- bi- Dr. am e- aş n ni- g da -re SI, n- er. 3. AVU

e (11-15), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (16-20) alanlarına
Finin
şvik
emiş
uy-
bi-
Dr.
am
e-
aş n
ni-
g
da
-re
SI,
n-
er.
3.
AVUSTURYA
IMPARATORLUĞU
Tuna Nehri
Eflak
Tuna Nehri
Vama
YUNANISTAN
KIRIM
YARIMADASI
OSMANLI
Istanbul
Sivastopal
D
Osmanlı Devleti

e (11-15), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (16-20) alanlarına Finin şvik emiş uy- bi- Dr. am e- aş n ni- g da -re SI, n- er. 3. AVUSTURYA IMPARATORLUĞU Tuna Nehri Eflak Tuna Nehri Vama YUNANISTAN KIRIM YARIMADASI OSMANLI Istanbul Sivastopal D Osmanlı Devleti Çarlık Rusya Eflak Avusturya İmparatorluğu Balıklava KARADENİZ AKDENİZ Sinop Taganrog ÇARLIK RUSYA DEVLETI İngiliz ve Fransız Askerleri Osmanlı Askerleri Büyük Savaşlar Batum FİLİSTİN Kırım Savaşı'na ait bu haritaya göre aşağıdakilerden hangisine ulaşılabilir? A) Osmanlılar savaşın galibidir. B) Rusya, Sinop'ta Osmanlı donanmasını yakmıştır. C) İngiltere ve Fransa, Osmanlı Devleti ile aynı tarafta- dır.. D) Ruslar Doğu Anadolu'yu işgal etmiştir. E) Yunanistan, Osmanlı Devleti'ne bağlanmıştır.