Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Fen Bilimleri Testi 8. Ebonit qubuk yün kumaga, cam çubuk ipek kumaşa sürtüldüğünde, sürtülen maddelerin z yüklerle yüklen diği

Fen Bilimleri Testi
8. Ebonit qubuk yün kumaga, cam çubuk ipek kumaşa sürtüldüğünde, sürtülen maddelerin z yüklerle yüklen
diği görülmüştür. Cam çubuğun üzerindeki yükler artı yük, ebonit çubuğun üzerindeki yükler ise eksi yük ka
bul edilmiştir.
C)
Buna gö

Fen Bilimleri Testi 8. Ebonit qubuk yün kumaga, cam çubuk ipek kumaşa sürtüldüğünde, sürtülen maddelerin z yüklerle yüklen diği görülmüştür. Cam çubuğun üzerindeki yükler artı yük, ebonit çubuğun üzerindeki yükler ise eksi yük ka bul edilmiştir. C) Buna göre, çubukların elektrikle yüklenmesi sırasında çubukla kumaş arasındaki yük akış yönü aşağ dakilerden hangiel gibi olur? A) $0 Cam çubuk Ipek kumag Plastik çubuk Cam çubuk Yüntü kumag Ipek kumaş Plastik çubuk Yünlü kumaş 9. Elektrik enerjisi hayatımızın vazgeçilmez bir par çasıdır. Farklı imkanlar kullanılarak elektrik ener jisi elde edilmektedir. Elektrik enerjisi elde etmek için kulanılan her kaynağın kurulum maliyeti ve B) D) Cam gubuk Genel Deneme Ipok kumag Yünlü kumaş Plastik çubuk Cam çubuk Ipek kumaş Plastik çubuk Yünlü kumaş 10. Hava yalıtımı olan cam fanus, yanan mum, kele- bek, saksı bitkisi, şık kaynağı ve saat kullanılarak aşağıdaki düzenekler hazırlanıyor. Düzeneklerde Fen Bilimleri Testi 11. Deniz yilda omurganz heyvanlardan birisidir. Bir den ydon on ortama berakliyor. Bir süre sonrs her bir deniz yidizi parças you sini sağlıyor. Büyüme ve gelişme sonucunda ans cars ve yamu ni olduğu belirleniyor. Kesiliyor ★- Deniz yildiz 6 Bu üreme sürecinde oluşan yavrular ve ata canlıyla A) Ana canit ile yavrulann DNA ve genetik kodlani ayna B) Yavru canlilar farkh kromozom sayısına sahiptir. C) Yavru canlilarin büyüme ve gelişmesi sirasinda D D) Yavru canlilann hücre sayilan farklı olabilir. 12. Birbiriyle ilişkili olan dört faktörün miktar ya da sayısında tabloda verilen değişim meydana geli yor.