Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

# Filipinie nakların payının fazla III. Antalya'da yaz döneminde ev ve iş kullanilan elektrik miktarının fazla olması IV. Hazar

# Filipinie
nakların payının fazla
III. Antalya'da yaz döneminde ev ve iş
kullanilan elektrik miktarının fazla olması
IV. Hazar Havzasından çıkanian petrol ve doğal gazın önemli
bir kısmının Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştırılması
Yukarıdakilerden hangil

# Filipinie nakların payının fazla III. Antalya'da yaz döneminde ev ve iş kullanilan elektrik miktarının fazla olması IV. Hazar Havzasından çıkanian petrol ve doğal gazın önemli bir kısmının Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştırılması Yukarıdakilerden hangileri, doğal koşulların tüketim üze- rindeki etkisine örnek gösterilebilir? C) II ve III B) I ve Mi A) I ve II E) IIl ve IV D) Il ve IV 14. Aşağıdakilerden hangisi Türkiye'de 1980 yılı ve sonrasın- da uygulanan ekonomi politikaları ile ilgili yanlış bir bilgi- dir? Tarıma dayalı büyüme modeli benimsenmiştir. B) 24 Ocak kararlarıyla devletin ekonomideki payı azaltılmıştır. C) Sanayinin gelişmesi amacıyla özel ve yabancı sermaye teşvik edilmiştir. D) Mülkiyeti ve yönetimi devlete ait olan çok sayıda fabrika özelleştirilmiştir. E) Küresel ekonomiye uyum sağlamak için serbest ekonomi modeline geçilmiştir. 15. Aşağıda farklı medeniyetlerin Anadolu topraklarında inşa ettik- leri dört mimari yapı gösterilmiştir. Ishak Paşa Sarayı (Ağrı) Hattusa Antik Kenti (Çorum) Selaudu Çifte Minareli Medrese (Erzurum) Van Kalesi (Van) (8-0) 80 Aşağıdakilerden hangisi, bu mimari yapıları inşa eden uy- garlıklar arasında yer almaz? A) Osmanlı B Urartu (000) Selçuklu Hitit E) Bizans 16010 Hitit Nüfusun mik haritada işa diğerlerinde A) I ve II TOR TOPRAK yayıncilib 17. 1.