Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

FOR VINI FOR INL OR ENL OR 6 NI OR NI R R IL R 1 ATATÜRK DÖNEMİ İÇ VE DIŞ GELİŞMELER AFINLARI INFORMAL YAYINLARI INFORMAL 12. Mu

FOR
VINI
FOR
INL
OR
ENL
OR 6
NI
OR
NI
R
R
IL
R
1
ATATÜRK DÖNEMİ İÇ VE DIŞ GELİŞMELER
AFINLARI INFORMAL YAYINLARI INFORMAL
12. Mustafa Kemal; "Ellerimiz deniz kıyısında ve zincirlerle bağlı
bir hâlde bulunuyor ve ah bir kere hür olsak da şu denizde
bir yüzs

FOR VINI FOR INL OR ENL OR 6 NI OR NI R R IL R 1 ATATÜRK DÖNEMİ İÇ VE DIŞ GELİŞMELER AFINLARI INFORMAL YAYINLARI INFORMAL 12. Mustafa Kemal; "Ellerimiz deniz kıyısında ve zincirlerle bağlı bir hâlde bulunuyor ve ah bir kere hür olsak da şu denizde bir yüzsek diyorduk. İşte bugün özgürlüğümüzü kazandık." demiştir. (29 KARA KUTU KİTAPLARI Aşağıdakilerden hangisinin bu doğrultuda yapılmış ol- duğu söylenemez? A) Kapitülasyonların kaldırılması B) Kabotaj Kanunu'nun çıkarılması C) Boğazlar Komisyonu'nun kaldırılması + D) Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nin imzalanması + Hatay'ın ana vatana katılması + A) Aşar vergisinin kaldırılması B) Ziraat Bankasının kurulması CI Numune fild (2017-YGS) 13. Aşağıdakilerden hangisi, Atatürk Dönemi'nde tarımı ge- liştirmek amacıyla yapılan çalışmalardan biri değildir? 17. 18.