Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

III. Erkek arida sperm oluşumu yani III numaralı olay mi- toz bölünmedir. IV. V numaralı olay sonucu oluşan dişi (embriyolarda b

III. Erkek arida sperm oluşumu yani III numaralı olay mi-
toz bölünmedir.
IV. V numaralı olay sonucu oluşan dişi (embriyolarda
beslenmeye bağlı olarak kalıtsal çeşitlilik meydana
gelir.
ifadelerinden hangileri doğrudur?
A) I ve K
B) II ve Ill
D) I, II ve I

III. Erkek arida sperm oluşumu yani III numaralı olay mi- toz bölünmedir. IV. V numaralı olay sonucu oluşan dişi (embriyolarda beslenmeye bağlı olarak kalıtsal çeşitlilik meydana gelir. ifadelerinden hangileri doğrudur? A) I ve K B) II ve Ill D) I, II ve IV C) III ve IV E) II, III ve IV B 23. Ötrofikasyon, göllerde fosforlu, azotlu bileşiklerin artma- si nedeniyle alglerin aşırı çoğalması bunun sonucunda gölün yüzeyinin yeşil bir örtü ile kaplanması durumudur. Buna göre ötrofikasyona bağlı olarak, Suyun ışık geçirgenliği azalır. H.Gölün diplerindeki oksijen miktarı artar. III. Saprofit canlıların faaliyeti hızlanır. IV. Göl içindeki fotosentez yapan canlı sayısı azalır. durumlarından hangileri gerçekleşebilir? A) I ve ve-t B) II ve fil D) I, III ye CLIVETV E) I, II, II ve IV Diğer sayfaya geçiniz.