Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

k=Aa L = Aa Misirin atası teosinte 10. Mısır bitkisi yaklaşık 7000 yıl önce New Mexico'da yerliler tarafından bulunmuştur. Boyu

k=Aa
L = Aa
Misirin atası teosinte
10. Mısır bitkisi yaklaşık 7000 yıl önce New Mexico'da yerliler tarafından bulunmuştur. Boyu ortalama 12-13 cm uzun-
luğunda olan mısır bitkisinin atası olan teosinte, yerliler tarafından uzun boylu olanların tohumları al

k=Aa L = Aa Misirin atası teosinte 10. Mısır bitkisi yaklaşık 7000 yıl önce New Mexico'da yerliler tarafından bulunmuştur. Boyu ortalama 12-13 cm uzun- luğunda olan mısır bitkisinin atası olan teosinte, yerliler tarafından uzun boylu olanların tohumları alınarak ekilmiş ve bunlardan daha uzun boylu mısır bitkileri ve daha cok tohuma sahip mısır koçanları elde etmişlerdir. SKYTGLGS23 Soru Kalesi Yayınları Buna göre teosinte bitkisinden bugünkü mısır bitkisinin elde edilmesi ile ilgili, 1. Mısır bitkisinin gen yapısında değişiklikler yapılmıştır. II. Biyoteknolojinin geleneksel ıslah çalışmaları ile yapılmıştır. III. Teosite bitkisinin üstün özellikleri seçilerek üretilmiştir. ifadelerinden hangileri doğrudur? A) Yalnız I B) I ve II D) X 2 12 C) II ve III Bugünkü mısır D) I, II ve III Test bitti. Cevaplarınızı kontrol ediniz.