Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Küresel Isınma ve Küresel İklim Değişikliği Gelen Işınlar Temiz Hava Yeryüzüne gönderim normal Gezegenimizin atmosferi tıpkı bir

Küresel Isınma ve Küresel İklim Değişikliği
Gelen
Işınlar
Temiz Hava
Yeryüzüne
gönderim normal
Gezegenimizin atmosferi tıpkı bir sera gibi ça-
lışır. Yeryüzüne ulaşan Güneş ışınlarının ne-
redeyse yarıya yakını yeryüzünden yansır. At-
mosferimiz, sera gazl

Küresel Isınma ve Küresel İklim Değişikliği Gelen Işınlar Temiz Hava Yeryüzüne gönderim normal Gezegenimizin atmosferi tıpkı bir sera gibi ça- lışır. Yeryüzüne ulaşan Güneş ışınlarının ne- redeyse yarıya yakını yeryüzünden yansır. At- mosferimiz, sera gazları olarak da nitelendirilen ve (36) gibi gazlar sayesinde yeryüzünden yansıyan Güneş ışınlarının bir kısmını tekrar yeryüzüne gönderir. eşil gibi fadeler kullanilir. Sera Gazları (Kirli hava) re Yeryuzune gonderim fazla Bir battaniye işlevi gören sera gazları saye- sinde yeryüzünde ortalama sıcaklık canlıların hayatlarını sürdürmesine imkân verecek bir isi düzeyine, 15°C'ye ulaşır. Sera gazları olmasay- dı, yeryüzünün ortalama sıcaklığı -18°C civa- rında olacaktı. Sera gazlarının bu doğal etkisi olarak adlandırılır. (37)