Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

lanılabilecek yöntemle uygun olanı seçerek uyg 1502 r. Bu karışımın bileşen- IV 11. Test Kükürt Karışıma su ekleme planabilir. a

lanılabilecek yöntemle
uygun olanı seçerek uyg
1502
r. Bu karışımın bileşen-
IV
11. Test
Kükürt
Karışıma su
ekleme
planabilir.
animasi için kullanılabilecek yöntemlerden
seyerek uygular
11. Test
3.
Kazanım: 7.4.4.1
Saf Madde ve Karışımlar
Karışımların Ayrı

lanılabilecek yöntemle uygun olanı seçerek uyg 1502 r. Bu karışımın bileşen- IV 11. Test Kükürt Karışıma su ekleme planabilir. animasi için kullanılabilecek yöntemlerden seyerek uygular 11. Test 3. Kazanım: 7.4.4.1 Saf Madde ve Karışımlar Karışımların Ayrılması Madde P R S Ayırma hunisi T Ayrımsal damıtma P, R, S ve T maddelerini bileşenlerine ayırma yöntemleri tablodaki gibidir. Buna göre; 1. S, homojen bir karışımdır. II. P'yi oluşturan maddelerden biri nikel tozu olabilir. III. R, tuzlu su olabilir. N. T'yi meydana getiren sıvılar birbiri içerisinde çözünememiştir. yorumlarından hangileri doğrudur? A) I ve III B) II ve III Bileşenlerine Ayırma Yöntemi Mıknatıslanma Buharlaştırma C) II ve IV W 4. Unite D) II, III ve IV 4. Eleme; kati - kati heterojen karışımları bileşenlerine ayırmak için tanecik boyutu farkından yarar- lanılarak yapılan ayırma işlemidir.