Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

LIMIT YAYINLARI Kirli kan Diyaliz SIVISI mardian alınan pompa kollore Diyaliz makinesinden damara kadar uzanan hat thecil bayuts

LIMIT YAYINLARI
Kirli kan Diyaliz
SIVISI
mardian
alınan pompa
kollore
Diyaliz makinesinden
damara kadar uzanan
hat
thecil bayuts
Buna göre;
Temiz diyaliz sivISI
Seçici geçirgen zardan
oluşan hortum
Kandaki atk
maddeler
Diyaliz böbrek yetmezliği olan kişile

LIMIT YAYINLARI Kirli kan Diyaliz SIVISI mardian alınan pompa kollore Diyaliz makinesinden damara kadar uzanan hat thecil bayuts Buna göre; Temiz diyaliz sivISI Seçici geçirgen zardan oluşan hortum Kandaki atk maddeler Diyaliz böbrek yetmezliği olan kişilerde kanda biriken faz- la sıvı ve atık maddelerin yanı geçirgen zardan (membran) geçirilerek kanın temizlenmesi işlemidir. 06 Diyaliz makinelerinde kolloid olan kan yarı geçirgen bir zar- dan geçirilirken küçük moleküller olan atık maddeler zar- dan geçerken, protein gibi büyük moleküller zardan geçe- mez ve kan plazmasında kalır. D) II ve III Diyaliz sıvısı 000 OOOO Kirlemiş diyaliz yargılarından hangileri doğrudur? A) Yalnız I B) Yalnız III 000 00 000 200 1-1000mm ? SIVIS ✓. protein gibi büyük molekülleri temsil eder. 11. ,o veo tanecik çaplan 1-100 nm arası değişir. 1. Ayırma işleminde tanecik büyüklüğü farkından yararla- nılmıştır. E) II ve III ve III 1.