Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Madde K A) Kırmızı B) Yeşil C) Kırmızı D) Sari L M N 0-3 3-7 Kırmızı Kırmızı Kırmızı Kırmızı Mavi Mavi Pembe Pembe Yukarıdaki ta

Madde
K
A) Kırmızı
B) Yeşil
C) Kırmızı
D) Sari
L
M
N
0-3
3-7
Kırmızı
Kırmızı
Kırmızı
Kırmızı
Mavi
Mavi
Pembe
Pembe
Yukarıdaki tabloda K, L M ve N maddelerinin belirtilen pH aralıklarında aldıkları renkler belirtilmiştir.
MADDE VE ENDÜSTRİ
11
Mavi
Mavi
IV
|

Madde K A) Kırmızı B) Yeşil C) Kırmızı D) Sari L M N 0-3 3-7 Kırmızı Kırmızı Kırmızı Kırmızı Mavi Mavi Pembe Pembe Yukarıdaki tabloda K, L M ve N maddelerinin belirtilen pH aralıklarında aldıkları renkler belirtilmiştir. MADDE VE ENDÜSTRİ 11 Mavi Mavi IV || Yukarıdaki çözeltilerden iki tanesi asidik iki tanesi bazik özelliktedir. Bu kaplardan her birine K, L, M ve N maddelerinden bir tanesi ekleniyor ancak hangi kaba hangi maddenin eklendiği bilinmiyor. Sarı Mor pH aralığı Buna göre I, II, III ve IV numaralı kaplardaki çözeltilerin aldığı renkler hangi seçenekte verilenler olabilir? (K, L, M ve N maddelerinin tamamının kullanıldığı düşünülecek.) Sarı Kırmızı Mavi Mavi 7-10 Sarı Mavi Yeşil Mor IV 10-14 Sarı Mavi Yeşil Mor Mor Mor Pembe Mavi Yukarıda K lar ve ceva Buna At 4.