Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

man 98 da 2. Aşağıdaki cümlelerde geçen altı çizili sözcüklerin kalıcı isim mi, isim-fiil mi olduklarını verilen boşluklara yazı

man
98
da
2. Aşağıdaki cümlelerde geçen altı çizili sözcüklerin kalıcı isim mi, isim-fiil mi olduklarını verilen boşluklara yazınız.
a. Kaçan hırsızı yakalamak için şehrin tüm çıkışları tutuldu.
(........
b. Çıkan çiviyi yerine çakmak için çekici almaya gi

man 98 da 2. Aşağıdaki cümlelerde geçen altı çizili sözcüklerin kalıcı isim mi, isim-fiil mi olduklarını verilen boşluklara yazınız. a. Kaçan hırsızı yakalamak için şehrin tüm çıkışları tutuldu. (........ b. Çıkan çiviyi yerine çakmak için çekici almaya gitti. (............... c. Bu saatlerde Sıhhiye dolmuşunda yer bulmak imkânsıza yakın. (.......... ç. Yeni açılan parka dışarından yemek getirmek yasakmış. (.............. d. Sitenin çevresinde yapılacak duvar için işçiler toprağı kazmaya devam ediyor. e. Bu görüşteki insanlarla çalışmayı sevmiyorum. f. Bayramda kavurma yemek bizim için önemli bir gelenek. g. Yazarın ilk kitabı takma adla yayımlanmıştır. h. Evdeki tüm uygun yerlere gömme dolap yaptırdık. 1. Binanın dışını yalıtım malzemesi ile sarmaya karar verdik. (.............. (........ (........... (.......... ...) ...) ...) ....) ....)