Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Mete GyTung Dj Gökçe 8. Deney ve gözlem yoluyla Ay'daki krater oluşumunun nasıl olduğunu anlamak için aşağıdaki gibi bir etkinli

Mete GyTung Dj Gökçe
8. Deney ve gözlem yoluyla Ay'daki krater oluşumunun nasıl olduğunu anlamak için aşağıdaki gibi bir etkinlik
yapılıyor.
Malzemeler:
4 bardak un
Taşlar veya bilyeler
Yapılışı:
A)Ece
• Yarım bardak kakao
Yuvarlak bir kap
1. Kabınızın boy

Mete GyTung Dj Gökçe 8. Deney ve gözlem yoluyla Ay'daki krater oluşumunun nasıl olduğunu anlamak için aşağıdaki gibi bir etkinlik yapılıyor. Malzemeler: 4 bardak un Taşlar veya bilyeler Yapılışı: A)Ece • Yarım bardak kakao Yuvarlak bir kap 1. Kabınızın boyutuna göre 2-3 cm derinlik olacak şekilde un koyun. 2. Unun üzerine kakaonuzu serpiştirin ve her yerin kakao ile kaplanmasına özen gösterin. 3. Kabi, temizlemesi kolay ve düz bir zemine yerleştirin. 4. Taş veya bilyelerinizi kabın farklı yerlerine yaklaşık 20 - 30 cm yüksekten bırakın. 5. Sonrasında farklı açılardan ve yüksekliklerden bırakarak oluşacak kraterlerin nasıl değiştiğini gözlemleyin. Etkinlik ile ilgili olarak, 1. Etkinlikte milyonlarca yıldır Ay'ın yüzeyinde neler olduğunu gösterilmeye çalışılmıştır. II. Taşların açtığı çukurların büyüklüğü taşların atıldığı yüksekliğe bağlı değildir. III. Etkinlikte kullanılan taş ve bilyeler meteorları temsil etmektedir. yorumlarından hangileri yapılabilir? I ve II ve III C) Il ve III D), H ve III gren 3 KAZANIML özelliklerini açıklar. üyüklüğünü Dünya el hazırlar. rini açıklar. yaşayabilece olanma ha 'in Dünya 'n bir mar.