Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

MILIME 2 veti ile Şekil Il'deki çiviye ise 5F büyüklüğüne bağlı olduğunu 2. DENEME 3 FEN BİLİMLERİ 1. Bu testte 20 soru vardır.

MILIME 2
veti ile Şekil Il'deki çiviye ise 5F
büyüklüğüne bağlı olduğunu
2.
DENEME 3
FEN BİLİMLERİ
1. Bu testte 20 soru vardır.
2. Cevaplarınızı, cevap kâğıdının Fen Bilimleri Testi için ayrılan kısmına işaretleyiniz.
1.
Dünya'nın 21 Haziran ve 21 Aralık t

MILIME 2 veti ile Şekil Il'deki çiviye ise 5F büyüklüğüne bağlı olduğunu 2. DENEME 3 FEN BİLİMLERİ 1. Bu testte 20 soru vardır. 2. Cevaplarınızı, cevap kâğıdının Fen Bilimleri Testi için ayrılan kısmına işaretleyiniz. 1. Dünya'nın 21 Haziran ve 21 Aralık tarihlerindeki konumu aşağıdaki gibi verilmiştir. Kuzey Kutup Noktası GÜNEŞ IŞINLARI 8. SINIF Kuzey Kutup Noktası Güney Kutup Noktası 21 Haziran Bu konumlarda Dünya ile ilgili aşağıda verilen ifadelerden hangisi doğrudur? /Güney Kutup Noktası 21 Aralık A) 21 Haziran tarihinde Güneş ışınları Dünya'nın her yerine dik açıyla gelir ve yaz mevsimi yaşanır. B) 21 Aralık tarihinde Kuzey Yarım Küre'ye düşen enerji miktarı daha fazladır. C) 21 Haziran tarihinde Kuzey Yarım Küre'ye düşen enerji miktarı, Güney Yarım Küre'ye düşen enerji miktarından fazla olup Kuzey Yarım Küre'de yaz mevsimi yaşanmaya başlar. D) 21 Aralık tarihinden itibaren Güney Yarım Küre'de gündüzler uzamaya geceler kısalmaya başlar. Cevap C gösteriyor ama D Sikkı da doğru?