Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

na e ALTIN ANA 20. En az iki yüz bin senedir var olan bir rutinimiz var: Once düşün, sonra yap. Etrafımızdaki insanlara baktığım

na
e
ALTIN ANA
20. En az iki yüz bin senedir var olan bir rutinimiz var: Once
düşün, sonra yap. Etrafımızdaki insanlara baktığımızda;
az düşünüp hemen faaliyete geçenlerin, hemen dene-
meye başlayanların genellikle daha başarılı olduğunu,
daha hızlı mesafe

na e ALTIN ANA 20. En az iki yüz bin senedir var olan bir rutinimiz var: Once düşün, sonra yap. Etrafımızdaki insanlara baktığımızda; az düşünüp hemen faaliyete geçenlerin, hemen dene- meye başlayanların genellikle daha başarılı olduğunu, daha hızlı mesafe aldıklarını fark ederiz. Çünkü tabiatın da temel usulü deneme-yanılma yöntemidir. "Mükem- melin iyiyi öldürmesine izin verme!" sözü, aşırı zihinsel odaklanmanın fiziksel faaliyeti engellediği durumlar için bir uyarı niteliğindedir. Yani mükemmelini yapaca- ğım diye sürekli düşünüp hiç faaliyete geçemeden nice firsatlar, hatta ömürler kaçıran insanlar çoktur. Bu parçadan aşağıdaki yargılardan hangisi çıkarı- labilir? A) Bir yerden başlayıp "yapmak" başarmanın en önemli şartıdır. B) İnsanlar özellikle gelişen teknoloji, ulaşım araçları- nın çeşitliliği gibi kolaylaştırıcı unsurlar sayesinde artık eskiye nazaran çok daha az hareket ediyor. C) Sevmediğimiz bir işte çok çalışmak bizi strese sokarken tutkumuzun peşinde çok çalışmak bizi mutlu eder. D) Günümüz dünyasında "sabır" kelimesi unutulurken "hız" kelimesi her geçen gün daha da yüceltiliyor. E) İnce eleyip sık dokuyan insanlarla beraber çalış- mak insana çok şey kazandırır.