Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

S A R M A L A) B) Yapit, toplumcu gerçekç C) Romanın yazarı Fakir Baykurttur. D) Eser, hayvanlardan hareketle insanlık âlemine g

S
A
R
M
A
L
A)
B) Yapit, toplumcu gerçekç
C) Romanın yazarı Fakir Baykurttur.
D) Eser, hayvanlardan hareketle insanlık âlemine gösteri
len iz düşümü yansıtır.
E) O dönemde hayvanların aracı olduğu bir geleneğin
yansımaları görülür.
21. Zurna, Pişekår havas

S A R M A L A) B) Yapit, toplumcu gerçekç C) Romanın yazarı Fakir Baykurttur. D) Eser, hayvanlardan hareketle insanlık âlemine gösteri len iz düşümü yansıtır. E) O dönemde hayvanların aracı olduğu bir geleneğin yansımaları görülür. 21. Zurna, Pişekår havası çalar; Pişekår, meydana gelir. İki eliyle dört bir yanı selamladıktan sonra bir oyun taklidi aldığını ve oynayacaklarını söyler. Bu konuşmadan sonra alana Kavuklu, cüce ve kambur gibi oyuncular gelir; mey- danı dolaşırlar. Kavuklu: (Cüceye) Kapıyı kilitledin mi? Anahtarı aldın mı? Cüce: Kapıyı kilitledim ama anahtarı üstünde bıraktım. Kavuklu: Anahtar kapı üstünde bırakılır mı? Cüce: Geçen akşam hırsız, komşuya girerken kapıda zahmet çekmiş, kapıyı kırmış. Kapı kırılmasın diye anahtarı üstünde bıraktım. Kavuklu: Hay Allah, müstahakını versin! Anahtar, hırsız girmesin diyedir; kapı kırılmasın diye değil. susce lolshea İçerik özellikleri dikkate alındığında bu parça, orta oyu- nunun hangi bölümünden alınmış olabilir? A) Muhavere B) Giriş D) Bitiş minal2 C) Fasıl E) Tekerleme VS Diğer Sayfaya Geçiniz.