Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Soğuk, yağışlı, kapalı havaların ardından mart ayıyla bir- likte uzayan günler ve isinan hava, bahar neşesini getirdi hepimize Ş

Soğuk, yağışlı, kapalı havaların ardından mart ayıyla bir-
likte uzayan günler ve isinan hava, bahar neşesini getirdi
hepimize Şimdi sıcaklıkların artması ve günlerin iyiden iyi-
ye uzamasıyla yaz rehaveti çökmek üzere üstümüze. Yaz
aylarında hava değişiml

Soğuk, yağışlı, kapalı havaların ardından mart ayıyla bir- likte uzayan günler ve isinan hava, bahar neşesini getirdi hepimize Şimdi sıcaklıkların artması ve günlerin iyiden iyi- ye uzamasıyla yaz rehaveti çökmek üzere üstümüze. Yaz aylarında hava değişimlerine bağlı olarak ortaya çıkan yor- gunluk, hâlsizlik, bitkinlik gibi sorunlara karşı alabileceği- miz önlemlerin başında doğru beslenmek geliyor. Yediği- mize, içtiğimize dikkat ederek, öğünlerimizin saatlerini ve sıklığını mevsime göre ayarlayarak bunaltıcı yaz günlerini daha rahat ve aktif geçirmemiz mümkün. Bu parçanın anlatımıyla ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenemez? A) Kişileştirmeye yer verilmiştir. B) Açıklayıcı anlatım kullanılmıştır. C) Karşılaştırmadan yararlanılmıştır. D) Benzetme yapılmıştır. E) Örneklemeye başvurulmuştur.