Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

SÜMLERİ ili üç farklı deney.düzene. 1. 2. 7. Metabolizma ve Solunum Omurgalılarda yoğun çizgili kas faaliye oluşan solunum ürünl

SÜMLERİ
ili üç farklı deney.düzene.
1.
2.
7.
Metabolizma ve Solunum
Omurgalılarda yoğun çizgili kas faaliye
oluşan solunum ürünleri ile ilgili, sa
hangisi doğru değildir?
BİYOLOJİ
Bir öğrenci cam balonu göl suyu ile doldurup bir süre bek-
liyor.
Bu süre so

SÜMLERİ ili üç farklı deney.düzene. 1. 2. 7. Metabolizma ve Solunum Omurgalılarda yoğun çizgili kas faaliye oluşan solunum ürünleri ile ilgili, sa hangisi doğru değildir? BİYOLOJİ Bir öğrenci cam balonu göl suyu ile doldurup bir süre bek- liyor. Bu süre sonunda cam balondaki suda ortaya çıkan aşağıdaki değişimlerden hangisi düzenekte canlı organizma olduğunu kesin kanıtlar? AT Cam balonun dibinde tortu birikmesi B) Göl suyunun saydamlığının değişmesi C) Gaz basıncının azalması D) Göl suyunun pH'ının değişmesi E) Göl suyundaki organik madde miktarının artması Canlıların çeşitliliğini inceler. Canlıların iç yapısını inceler. Canlıların birbiriyle ve çevre- leriyle olan ilişkilerini inceler. O Anatomi Taksonomi Ekoloji Yukarıda verilen biyolojinin alt bilim dallarının araş- tırma konulan asağıdakilerden hanginis 4.