Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

tabloda ayınız. ıldığı iç - ar ● 1. Esra, özdeş kap ve beherglaslarla aşağıdaki düzenekleri hazırlıyor ve yapacağı deneyin aşama

tabloda
ayınız.
ıldığı
iç -
ar
●
1. Esra, özdeş kap ve beherglaslarla aşağıdaki düzenekleri hazırlıyor ve yapacağı deneyin aşamaları aşağıdaki gibi
oluyor.
min
Plastik
köpük
K
Hava
ESTİ - 12
K kabındaki su sıcaklığı 70°C
• L kabındaki su sıcaklığı 45°C
M k

tabloda ayınız. ıldığı iç - ar ● 1. Esra, özdeş kap ve beherglaslarla aşağıdaki düzenekleri hazırlıyor ve yapacağı deneyin aşamaları aşağıdaki gibi oluyor. min Plastik köpük K Hava ESTİ - 12 K kabındaki su sıcaklığı 70°C • L kabındaki su sıcaklığı 45°C M kabındaki su sıcaklığı 75°C Esra'nın bu deneyi ile ilgili; I. Yün, plastik köpükten daha iyi ısı yalıtımı sağlamıştır. II. Isı yalıtımı ile maddenin ısı kaybetmesi önlenmiştir. III.Hava, plastik köpükten daha iyi yalıtım sağlamıştır. ifadelerden hangilerine ulaşılır? A) I ve II. Yün 4 1. aşama: K kabı ile beherglas arasındaki boşluğu plastik köpük, M kabı ile beherglas arasındaki boşluğa yün yerleş- tiriliyor. B) I ve III. 2. aşama: Bütün beherglaslara eşit miktarda 80°C'ta su koyuyor. 3. aşama: 20 dakika bekledikten sonra su sıcaklıklarını termometre ile ölçüyor ve aşağıdaki gibi not alıyor. HOM C) II ve III. D) I, II ve III.