Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

tanima sertlik sor- ile bir ös- 9 8. korunmuş olur açıklamalarından hangileri doğrudur? B) Yairuz A) Yalniz 1 D) i ve ill Haftad

tanima
sertlik
sor-
ile
bir
ös-
9
8.
korunmuş olur
açıklamalarından hangileri doğrudur?
B) Yairuz
A) Yalniz 1
D) i ve ill
Haftada bir
kez sulama
Bir öğrenci rüzgarın bitki terlemesini nasıl etki-
lediğini incelemek için aşağıdaki deney düze-
neğini hazırlı

tanima sertlik sor- ile bir ös- 9 8. korunmuş olur açıklamalarından hangileri doğrudur? B) Yairuz A) Yalniz 1 D) i ve ill Haftada bir kez sulama Bir öğrenci rüzgarın bitki terlemesini nasıl etki- lediğini incelemek için aşağıdaki deney düze- neğini hazırlıyor. Işık blava akımı Karanlık ortam Haftada bir kez sulama Il ve Ill C) I ve Il Işık Hava akımı, Hava akımı Haftada bir kez sulama !!! Bu öğrenci araştırdığı sonucu gözleyebilmek için, aşağıdakilerden hangisini yapmalıdır? A) II. bitkiye, I. nin yarısı kadar su vermelidir. B) III. bitkiye, I. nin iki katı kadar hava akımı ver- melidir. C) I. bitkiye haftada üç kez su vermeli ve II. bit- kiyle karşılaştırmalıdır. D) II. bitkiye haftada iki kez su, I. nin iki katı ka- dar hava akımı vermelidir. E) Düzeneklerde değişiklik yapmadan I. ve III. bitkilerin terlemesini karşılaştırmalıdır.