Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Test 2 7. 6. İlk Çağ toplumlarında genel olarak çok tanrılı inanç siste- mi hâkimdir. Birçok toplumda ölümden sonraki yaşama ina

Test
2
7.
6.
İlk Çağ toplumlarında genel olarak çok tanrılı inanç siste-
mi hâkimdir. Birçok toplumda ölümden sonraki yaşama
inanılmaz. Bazı toplumlarda ise ahiret inancinin var oldu-
ğuna dair somut delillere rastlanmıştır.
Bu bilgiler doğrultusunda;
I. m

Test 2 7. 6. İlk Çağ toplumlarında genel olarak çok tanrılı inanç siste- mi hâkimdir. Birçok toplumda ölümden sonraki yaşama inanılmaz. Bazı toplumlarda ise ahiret inancinin var oldu- ğuna dair somut delillere rastlanmıştır. Bu bilgiler doğrultusunda; I. mezar kültürleri, II. cenaze merasimleri, III. savaş taktikleri özelliklerinden hangilerine bakılarak ahiret inancının varlığı ya da yokluğu hakkında yorum yapılabilir? Tan A) Yalnız I umulqot n İnsanlığın İlk Dönemleri D) II ve Ill Al Tak tan B) Yalnız II E), H ve III C) I ve oluline Analo Türklerde hükümdarların devlet meclisine sundukları her teklif kabul edilmemiştir. • Hititlerde pankuş meclisi bazı durumlarda hükümdar- ları denetleme yetkisini kullanmıştır. Bu iki duruma bakıldığında ortak sonuç olarak aşağı- dakilerden hangisi söylenir? 9. YAYINLARI T Hititle neyde mışla Bu d 1. II. III. ala lir A) 10.