Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

tonguç ----- 6. Bir bölgede yaşayan kelebek türünün açık ve koyu renkli varyantları (çeydi) le light 16 farklı durum şöyledir: 1

tonguç -----
6. Bir bölgede yaşayan kelebek türünün açık ve koyu renkli varyantları (çeydi) le light 16
farklı durum şöyledir:
1. durum: Kahverengi ağaç kabuklarında açık renkli kelebekler, kuşlar tarafından daha ko-
lay fark edildiği için daha çok avlanıy

tonguç ----- 6. Bir bölgede yaşayan kelebek türünün açık ve koyu renkli varyantları (çeydi) le light 16 farklı durum şöyledir: 1. durum: Kahverengi ağaç kabuklarında açık renkli kelebekler, kuşlar tarafından daha ko- lay fark edildiği için daha çok avlanıyor. 2. durum : Bir mantar türü ağaç kabuklarının dış yüzünü kaplayarak ağaçlanın aşk rendi gö rünmesini sağlıyor ve koyu renkli kelebekler kolay fark edilerek daha çok avlanıyor. 2 2 Ortam şartlarına bağlı olarak gerçekleşen durumlarla ilgili aşağıdakilerden hangisi söy- lenebilir? ALOrtam şartlarındaki değişim bir türün bütün bireylerini aynı şekilde etkiler. B) Kelebek türünün farklı varyantları yapay seçilime uğramıştır. Ortam şartlarındaki değişim kelebeklerin hayatını devam ettirebilmesini her zaman doğ- rudan etkiler. D) 1 ve 2. durumlarda ekosistemdeki açık ve koyu renkli kelebek oranlarında farklılık olabilir.