Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

UNITE 4 PERİYODİK SİST ● 0 Al Si Fen Bilimleri Öğretmeni, Fazilet'e yukarıdaki ele- mentlerin yazılı olduğu "Periyodik Cetvel"i

UNITE
4
PERİYODİK SİST
●
0
Al Si
Fen Bilimleri Öğretmeni, Fazilet'e yukarıdaki ele-
mentlerin yazılı olduğu "Periyodik Cetvel"i göster-
miş ve incelemesini istemiştir. Daha sonra aşağı-
daki soruları cevaplayıp kullandığı element sembol-
lerini not almasın

UNITE 4 PERİYODİK SİST ● 0 Al Si Fen Bilimleri Öğretmeni, Fazilet'e yukarıdaki ele- mentlerin yazılı olduğu "Periyodik Cetvel"i göster- miş ve incelemesini istemiştir. Daha sonra aşağı- daki soruları cevaplayıp kullandığı element sembol- lerini not almasını istemiştir. N Atom numarası en fazla olan element / ler Ametal sınıfında yer alan element / ler Aynı grupta yer alan element / ler Son yörüngesinde 8e- bulunan element / ler 3. periyotta yer alan element / ler Soygazlar sınıfında yer alan element / ler He Ne A) SiNaN (Sinan) C) NaLiN (Nalin) Öğretmen, Fazilet'in yukarıdaki kategorilere göre not aldığı element sembollerini kullanarak çeşitli isimler oluşturmasını istemiştir. Buna göre Fazilet aşağıdaki isimlerden hangisi- ni oluşturamaz? B) NeSiBe (Nesibe) D) NiHAI (Nihal)