Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

ünya'mız Kabuğunun Yapısı ri "D", r. r. maden ar. engin- ma- or mi- oktur. enleri adeni bir ka- er. MUTLU YAYINCILIK -uluna- lar

ünya'mız
Kabuğunun Yapısı
ri "D",
r.
r.
maden
ar.
engin-
ma-
or mi-
oktur.
enleri
adeni
bir ka-
er.
MUTLU YAYINCILIK
-uluna-
lardan
BULMACA
>
Aşağıdaki ifadelerin cevaplarını bulmaca-
ya yazınız.
1. Ekonomik değeri olan kayaçlara verilen ad
2 İletişim ve t

ünya'mız Kabuğunun Yapısı ri "D", r. r. maden ar. engin- ma- or mi- oktur. enleri adeni bir ka- er. MUTLU YAYINCILIK -uluna- lardan BULMACA > Aşağıdaki ifadelerin cevaplarını bulmaca- ya yazınız. 1. Ekonomik değeri olan kayaçlara verilen ad 2 İletişim ve teknoloji alanında kullanılan maden Takı, süs eşyası olarak kullanılan değerli maden 4. inşaat, otomotiv sektöründe ve günlük ha- yatımızda kullanılan maden Temizlik ürünlerinde ve enerji sektöründe kullanılır. Dünyada en fazla ülkemizde bu- lunur. Tarih: 6. Mutfak, süs eşyası, masa, sehpa gibi alan- larda kullanılır. 7 Isınma amaçlı yakacak olarak kullanılan Zonguldak'tan çıkarılan madendir. 3 2 7 5 Blity 1 6 1961 - Mims 4 Aşağıdaki soruları cevaplayınız. 1. Çok eski zamanlarda toprak altında kalıp orada taşlaşan bitki ve hayvan kalıntıları- na ne denir? Fosilleri inceleyen bilim dalına ne denir? 3. Fosillere örnek veriniz?