Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

Uzay görevinin an C) Yörüngedeki çekim kuvvetinden kurtulmaya çalışan roketin biten yakıt tankı D) Görev süresini tamamlamış ama

Uzay görevinin an
C) Yörüngedeki çekim kuvvetinden kurtulmaya çalışan roketin biten yakıt tankı
D) Görev süresini tamamlamış ama dolanımı devam eden pasif Giove-A konumlama uydusu
3
4
0000000
Mitoz bölünmenin canlılar için önemine ait yukarıda verilen görs

Uzay görevinin an C) Yörüngedeki çekim kuvvetinden kurtulmaya çalışan roketin biten yakıt tankı D) Görev süresini tamamlamış ama dolanımı devam eden pasif Giove-A konumlama uydusu 3 4 0000000 Mitoz bölünmenin canlılar için önemine ait yukarıda verilen görsellerinden yola çıkılarak; 1. Olayların tamamı mitoz bölünmenin çok hücreli canlılar için önemini açıklamada kullanılabilir. II. 4 Numaralı görselde genetik yapıları birbirinden tamamen farklı canlılar meydana gelmiştir. III. 1, 2 ve 3 numaralı olaylarda mitozun çok hücreli canlılardaki onarım özelliğine örnek verilebilir. yapılan yorumlardan hangileri yanlıştır? A) Yalnız I B) Yalnız II C) I ve III 2 5. Nisan 2019 tarihinde, bilim insanları uzayın en gizemli nesne- { $ D) I, II ve III Bu A) 7.