Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele

8. Sınıf Fiilimsiler Test – LGS Fiilimsiler Online Test Soruları

LGS konu çalışmalarının sonrasında soru çözerek pekiştirme yapman için 8. sınıf Fiilimsiler test ve detaylı çözümler bu yazımızda!

1 dakikalık okuma
Sonnur tarafından yazıldı, 9.05.2021
8. Sınıf Fiilimsiler Test – LGS Fiilimsiler Online Test Soruları

Hesap Oluştur

Ücretsiz kaydol, sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan!

ÜCRETSİZ KAYDOL

 

Fiilimsiler, 8. sınıfın en önemli konularından biri ve LGS’de de çokça soru geliyor. Sıfat-fiil, zarf-fiil, isim-fiil, adlaşmış sıfat kavramlarını inceledikten sonra, bolca soru çözerek pratik yapman gerekiyor. Aşağıdaki 8. sınıf fiilimsiler test sorularını çözerek doğrularını ve yanlışlarını görebilir, Fiilimsiler online test sonrası konu çalışmalarını bu doğrultuda ilerletebilirsin.

??

Yanlışlarının doğrusunu görmek ve bilgini attırmak için Fiilimsiler Konu Anlatımı yazımızı inceleyebilirsin. Fiilimsiler (Eylemsiler) konusu, LGS Türkçe testi için temel konulardan biri olduğu için iyice pekiştirmen önemli. Daha fazla 8. sınıf Fiilimsiler test sorusu ve detaylı çözümü görmek ister misin?

Çözemediğin sorulara yanıt bulmak istiyorsan sınava hazırlık sürecinde Kunduz hep yanında! Profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanan Soru Çözümü, binlerce soru ve çözümden oluşan Soru Bankası hizmetlerimizden faydalanabilirsin.
Uygulamada senin için hazırlanmış , tüm konuları öğrenebileceğin premium içerik ders videolarını incelemeyi unutma!

Sınava hazırlanmanın en kolay yolu

Sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan

ÜCRETSİZ KAYDOL