Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele

Podcast Önerileri – Öğretici ve Eğlenceli 5 Podcast Programı

Düzenli olarak takip edebileceğin, verdiğin molalarda seni dinlendireceğine inandığımız podcast programları burada!

3 dakikalık okuma
Sonnur tarafından yazıldı, 8.03.2022
Podcast Önerileri – Öğretici ve Eğlenceli 5 Podcast Programı

Hesap Oluştur

Ücretsiz kaydol, sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan!

ÜCRETSİZ KAYDOL

 

Hayatımıza son yıllarda giren podcastleri dinleyerek, boş zamanlarımızda kitap okumak, film izlemek gibi bir aktivite gerçekleştirebiliyoruz. Podcast’lerin en güzel kısımlarından biri ise zihnimizi belki de çokça dağıtan Youtube, Instagram gibi platformlardan farklı olması. Sadece sesi duyduğumuzda belki de anlama da daha çok odaklanıyoruz. Aynı zamanda her yerde her zaman dinleyebilirsin. Düzenli olarak takip edebileceğin, verdiğin molalarda seni dinlendireceğine inandığımız podcast önerileri senin için burada!


Podcast Önerileri

Genel Sesler Podcast

Podcast önerileri listemizde ilk sıra Genel Sesler Podcast’te. Genel Sesler podcast kanalı sunucusu Bilge eşliğinde daha verimli olmak, daha iyi hissetmek, kendimize daha yakından bakmak konularında bolca düşünüyoruz. Eğer “Geleceğimizi Nasıl Tasarlarız”, “Zaman Yönetimi ve Ekstra Zaman Yaratmak” konulu podcastler ilgini çekiyorsa Genel Sesler Podcast’e mutlaka bakmanı öneririz!

Evrim Ağacı

Evrim Ağacı, popüler bilim üzerine yayınlar yapan bir oluşum. Hazırladıkları birden çok oynatma listesi ile, bilim üzerine duymak istediğimiz pek çok şeyi anlatıyorlar. Eğer günlük koşuşturma içinde bilime biraz daha yakın olmak istersen bu podcast tam senin için!

  • Bilime Dair Her Şey: Evrim Ağacı’nda yayınlanan içeriklerden seçilmiş yazıları yazarların kendileri, diğer yazarlar veya ses sanatçıları seslendiriyor.
  • Canlı Bilim: Bilimsel Sohbetler, Canlı Yayınlar: Türkiye’den çıkıp ülkemizde ve yurtdışında akademik çalışmalar yürüten bilim insanlarıyla sohbet eden Evim Ağacı ekibi onlara sorularını soruyor. Araştırmalarını dinliyor ve deneyimlerinden faydalanıyoruz.

Nasıl Olunur

Nilay Örnek, mikrofonu mesleklerini ustalıkla icra ettiğini düşündüğü insanlara yöneltip onlara şu soruyu soruyor: “Nasıl Olunur?”

Gazetecilikten pazarlamacılığa, psikiyatristlikten karikatüristliğe pek çok farklı meslekten konuk bulunuyor. İlham verici hayat hikayeleri olan bu insanların deneyimlerini dinleyebilirsin! İlgini çeken bölümlerden mezun insanların kariyer yolcuklarını dinleyebilir ve kendi kariyer yolunu hayal edebilirsin. 🙂


Socrates

Socrates Dergi ekibinin futboldan motosporlarına, sinemadan basketbola geniş bir yelpazede hazırladığı podcastler eğer bu alanlara ilgiliysen sana keyif verecek! İşte listelerinden bazıları:

  • A Lisansı: Haftalık Avrupa basketbol ligi Euroleague konuşuluyor.
  • Socrates FC: Avrupa ve Türkiye’nin futbol gündemi burada.
  • Sinema Var: Her başlıkta sinema tarihinden farklı bir konuya değiniliyor.
  • Vasıtalar: Formula 1, WRC, MotoGP, Formula E, Superbike gibi birbirinden heyecanlı vasıta sporları tartışılıyor.
  • Parke Gıcırtısı: Her bölümde seçilen bir tema üzerinden NBA tarihi konuşuluyor.

Radyo Boğaziçi

Boğaziçi Üniversitesi Radyo Kulübü, Boğaziçi Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak bulunan alanında uzman hocalarla kariyer ve uzmanlık alanları üzerine konuşuyor. Üniversite ve sonrası için pek çok şey öğrenebileceğin bir podcast önerisi!


Radyo Tiyatrosu

Köklü TRT arşivinin en nadide eserlerinden biri de Radyo Tiyatroları.Büyüklerimizin geçmişinde önemli bir yere sahip Radyo Tiyatroları; Zeki Alasya, Tuncel Kurtiz, Kenan Işık gibi birçok eşsiz sanatçının rol alması ile oluşturulmuş yerli ve yabancı serüvenler. Dinlerken nostaljik bir keyif alacağına eminiz!


Podcast önerilerine ek belgesel önerileri de almak istersen hemen belgesel önerileri yazımıza gidebilirsin!

Çalışmalarına ara verdiğinde kafanı yoran ve seni meşgul eden düşüncelerden uzaklaşmak adına podcast dinlemek güzel bir aktivite olabilir. 10–15 dakikalığına her şeyden uzaklaşıp sakinleşmek için birebir. Yenilenmiş ve motive olarak çalışmalarının başına döndüğünde Kunduz olarak sorularına cevap vermek için bekliyor olacağız!

Sınava hazırlanmanın en kolay yolu

Sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan

ÜCRETSİZ KAYDOL