Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele

TYT Matematik Deneme Önerileri- 2023 YKS Deneme Tavsiyeleri

Problemler pratiği yapmak ve soru tipi görmek için deneme çözmek çok önemli. Bu yazımızda TYT Matematik Denemesi Önerileri yer alıyor.

4 dakikalık okuma
Ecem tarafından yazıldı, 30.12.2021
TYT Matematik Deneme Önerileri- 2023 YKS Deneme Tavsiyeleri

Hesap Oluştur

Ücretsiz kaydol, sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan!

ÜCRETSİZ KAYDOL

 

TYT Matematik deneme önerileri listemizi senin için hazırladık! YKS’nin yaklaşmasıyla, bol bol sınav provası yapacağın deneme sınavı çözme dönemine girmiş olduk. Konu çalışmalarının devam ederken, deneme sınavı çözerek pratik kazanman gereken bu süreçte senin için TYT çalışmalarında yararlanabileceğin deneme tavsiyeleri veriyoruz! Her seviyeden derlediğimiz denemeler ile sınav hazırlığına hız kesmeden devam edebilirsin!

TYT’de Matematik testinin büyük bir kısmını Problemler soruları oluşturuyor. Bol pratik ve soru tipi görmek için deneme çözmek çok önemli. Özellikle sınava kalan süre azaldıkça bol bol Matematik denemesi çözüp pratik yapmalıyız. 15 netlerden itibaren haftada bir TYT matematik denemesi çözmeye başlanabilir. Kunduz ekibinden Ecem, TYT Matematik denemesi önerileri hazırladı. Önerilerimizin hepsi yeni nesil sorular içeriyor.


TYT Matematik Deneme Önerileri

ÜçDörtBeş

ÜçDörtBeş deneme TYT Matematik denemesi

Deneme seti 3 başlangıç, 7 orta, 2 ileri seviye olmak üzere 12 denemeden oluşuyor. Denemeler senaryo senaryo olarak tasarlanmış. Sınavda karşınıza çıkabilecek ( uzun metinler, çok işlemli sorular gibi) çeşitli senaryoları denemenize olanak sağlıyor. Deneme seti ÖSYM tarzında hazırlanmış büyük ölçüde yeni nesil sorular içeriyor. ?


Endemik Yayınları

Endemik yayınları tyt deneme tyt matematik denemesi önerisi

Deneme 12 deneme içeriyor. Yeni nesil hikayeleştirilmiş, şekilli sorular ayrıca özgün sorular da içeriyor Kitap ÖSYM seviyesinde ve üzerinde sorular içeriyor. 25-30 civarı ve üzeri net yapan öğrenciler tercih edebilir. ?


Metin Yayınları

metin yayınları TYT Matematik deneme tavsiyeleri

Deneme seti 10 deneme içeriyor. Sınav seviyesini tutturmayı hedefleyen orta seviyede bir kaynak. Yeni nesil sorular içeriyor ancak ÖSYM dağılımında olduğu gibi klasik sorular da barındırıyor.


Acil Matematik Rejenerasyon

Deneme seti 12 denemeden oluşuyor. Orta üstü zorlukta olan denemedeki sorular hemen hepsi yeni nesil sorulardan oluşuyor. Aynı zamanda yayınevinin kaliteli  özgün soru tipleri de var.


Hocalara Geldik Konsantrasyon

Youtube kanalından tanıdığımız Vural Aksak hocanın yazdığı deneme seti 10 denemeden oluşuyor. ÖSYM sorularına ve sınav sistemine, soru mantığına uyumlu, ağırlık olarak yeni nesil sorular içeriyor. Orta- orta üstü zorlukta ÖSYM seviyesinde bir deneme olarak değerlendirebiliriz. Ayrıca netlerinizi, çözme sürenizi kaydedebileceğiniz bir deneme analizi tablosu da içeriyor.  ?


Toprak Ray TYT Matematik Deneme Seti

15 deneme içeriyor. Klasik soru içermiyor tamamen yeni nesil. Kaliteli görsellik iyi. Orta üstü zor diyebiliriz. Denemelerin sonunda her sorunun hangi konudan geldiğini gösteren bir analiz tablosu. Kendinizi değerlendirmenizi sağlayan deneme tablosu içeriyor.?


Bilgi Sarmal

Deneme seti 15 deneme içeriyor. 2020 kazanımlarına göre hazırlanmış. Neredeyse tamamı yeni nesil sorulardan oluşuyor. Neredeyse hiç klasik soru barındırmadığı için yeni nesil sorulara aşina olmayı gerektiren bir deneme seti.


PRF

Deneme seti 6’sı ÖSYM seviyesinde 2’si ise ileri düzey olan 8 denemeden oluşuyor. Yeni nesil ve klasik sorular ÖSYM’de olduğu gibi karma bir şekilde bulunuyor. Her denemenin sonunda konu konu analiz yapabileceğiniz bir tablo bulunuyor. Her denemenin başında ise o denemenin ÖSYM ile karşılaştırılarak zorluk analizi yapılmış ve çözmenizin beklendiği süre ve hangi konudan kaç soru olduğu belirtilmiş.


TYT Matematik, bol soru çözerek zamanla kendini geliştirebileceğin bir ders. Sen de elinden geldiğince çok bu derse zaman ayırarak, en yüksek netini gerçek sınavda yapabilirsin! Çözemediğin her soru içinse Kunduz yanında!  Profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanan Soru Çözümü, binlerce soru ve çözümden oluşan Soru Bankası hizmetlerimizden faydalanabilirsin.
Uygulamada senin için hazırlanmış , tüm konuları öğrenebileceğin premium içerik ders videolarını incelemeyi unutma!

Sınava hazırlanmanın en kolay yolu

Sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan

ÜCRETSİZ KAYDOL