Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele

Problem Kitabı Önerileri – TYT Problemler Soru Bankası

Sınava hazırlıkta sana katkıda bulunacak Yeni nesil Matematik TYT Problemler kitabı önerilerimizi derledik. İyi okumalar!

3 dakikalık okuma
Sonnur tarafından yazıldı, 17.09.2021
Problem Kitabı Önerileri – TYT Problemler Soru Bankası

Hesap Oluştur

Ücretsiz kaydol, sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan!

ÜCRETSİZ KAYDOL

 

Problem kitabı önerileri listemiz senin için hazırlandı. TYT Matematikte Problemler konusu, bolca pratik gerektiriyor. Farklı kaynaklardan farklı seviyelerde sorular çözerek bu alandaki hakimiyetini artırabilirsin. Biz de senin için, sınava hazırlıkta sana katkıda bulunacak TYT Problemler kaynak önerilerimizi derledik. Kolay, orta ve zor seviye TYT Problemler kitabı önerilerini bu yazımızda bulabilirsin. İyi okumalar!

???

Problem Kitabı Önerileri – TYT Problemler Soru Bankası Önerileri

Tonguç Akademi Problemler Konu Anlatımlı Soru Bankası

Tonguç Akademi Problemler Konu Anlatımlı Soru Bankası problematik

Problem kitap önerilerinden ilki Tonguç Akademi’nin Problemler için çıkarmış olduğu soru bankası, konu anlatımına da sahip. Eğer çözüm aşamasında daha fazla destek almak istiyorsan, soru çözüm metotlarını daha iyi incelemek istiyorsan bu kaynağı tercih edebilirsin. Problemler için kolay bir kitap olarak değerlendiriliyor. Önce bu problemler başlangıç kaynağı ile yeni nesil soruları çözüp sonra diğer kaynaklara geçebilirsin.

???

ÇAP Yayınları Problemler Soru Bankası

Sınava hazırlıkta sana katkıda bulunacağına inandığımız Yeni nesil Matematik TYT Problemler kaynak önerilerimizi derledik. İyi okumalar!

ÇAP yayınları tarafından çıkarılmış bu soru bankası, problem çözmeye yeni başlamış kişiler için iyi bir başlangıç olabilir. ÇAP problemler kitabı genel olarak klasik tipli sorulardan oluşmakta, bu sebeple ilk adım için iyi bir ısınma olabilir.

???

Apotemi Problemler

apotemi problemler

???

Apotemi problemler kitabı, orta seviye ve zor seviye arasında değerlendiriliyor. Eğer temelinin olduğunu düşünüyorsan, bolca pratik yapmak için bu soru bankasını tercih edebilirsin.

Endemik Yayınları Problemler Soru Bankası

Sınava hazırlıkta sana katkıda bulunacağına inandığımız Yeni nesil Matematik TYT Problemler kaynak önerilerimizi derledik. İyi okumalar!

Endemik yayınları, çıkarmış olduğu tamamı çözümlü soru bankası, TYT’ye paralel birçok soruyu içinde barındırıyor. Soru çözmek kadar, çözemediğin soruların nasıl yapıldığını öğrenmek de çok önemli, bunu tekrardan hatırlatalım!

???

TYT Problemler Kaynak Önerisi – Zor Kaynak: Karekök Rutin Olmayan Problemler

karekök rutin olmayan problemler

Karekök yayınları, TYT Matematik soru bankasına ek olarak, daha zor ve orijinal sorulardan oluşan bu kitabı çıkarmış. Problemler konusuna çalışırken herhangi bir yayının TYT Matematik soru bankası da işini görecektir ancak daha ilerisini istersen bu kitabı tercih edebilirsin!

Problem Kitabı Önerileri

Bonus: MEB Kazanım Testleri

  • TYT ve AYT için yararlanman gereken en önemli kaynaklardan biri de MEB ve ÖSYM tarafından hazırlanmış sorular. Kendi kaynaklarına ek olarak MEB Kaynaklarını da incelemen faydalı olabilir, farklı zorluk seviyelerinden farklı kaynaklara yönelebilirsin.

Sınava hazırlık uzun bir maraton. Kunduz ekibi olarak bu yolculukta yanında olmayı çok isteriz! Alanında uzman Profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanan Soru Çözümü, binlerce soru ve çözümden oluşan Soru Bankası hizmetlerimizden faydalanabilirsin. Uygulamada senin için hazırlanmış , tüm konuları öğrenebileceğin premium içerik ders videolarını incelemeyi unutma!

Sınava hazırlanmanın en kolay yolu

Sınırsız video içerikler ve soru çözümleri ile sınava hazırlan

ÜCRETSİZ KAYDOL