Hayalindeki netler. İhtiyacın olan her şey. Tek platform.

Soru çözüm, yayın seti, birebir rehberlik, canlı dersler ve daha fazlası Kunduz’da. Şimdi al, netlerini artırmaya başla.

Görüşme BaşlatPaketleri İncele
Soru:

3- Bir araştırmacı bazı sıvıların iletken bazılarının yalıtkan olabileceğini ispatlamak için aşağıdaki düzenekleri kurmuştur. si

3- Bir araştırmacı bazı sıvıların iletken bazılarının yalıtkan olabileceğini ispatlamak için aşağıdaki düzenekleri kurmuştur.
sirkeli su
I. düzenek
saf su
II. düzenek
ayçiçek yağı
III. düzenek
kolonya
IV. düzenek
çeşme suyu
V. düzenek
Araştırmacı kurduğu d

3- Bir araştırmacı bazı sıvıların iletken bazılarının yalıtkan olabileceğini ispatlamak için aşağıdaki düzenekleri kurmuştur. sirkeli su I. düzenek saf su II. düzenek ayçiçek yağı III. düzenek kolonya IV. düzenek çeşme suyu V. düzenek Araştırmacı kurduğu düzeneklerden 3 tanesini seçerek bazı sıvıların iletken bazılarının ise yalıtkan olduğunu gözlemleyebilmiştir. Buna göre araştırmacının seçtiği düzenekler aşağıdakilerden hangisi olamaz? A) I. düzenek, II. düzenek, III. düzenek B) I. düzenek, III. düzenek, IV. düzenek C) II. düzenek, III. düzenek, IV. düzenek D) III. düzenek, IV. düzenek, V. Düzenek 4- Asanida sistemlerin hastalıklarından kaynaklı ülkemizde 2015 ve 2016 villanına ait ölüm oranları verilmistir.